DomovStara VrhnikaSvet KSDediščinaDruštvaPrireditveObrt TurizemPovezaveGalerijeNovice

Aktualno:

AKTIVNOSTI 2015
Prispeval: Joži Krvina   
Monday, 16. February 2015

NA STARI VRHNIKI PREGANJALI ZIMO -ALI JIM JE USPELO?

KD Stara Vrhnika je orgamiziralo že tradicionalno pustno povorko s pustnim plesom in pustnim krofom. Pregnali so dež upam,da bodo še zimo.

  pust_1.jpg
   pust_2.jpg
   pust3.jpg
   pust_4.jpg
  pust_8.jpg
   pust_7.jpg
   pust_5.jpg
   pust_6.jpg
   Foto J.Krvina
   
   

KANALIZACIJA - DELA NA STARI VRHNIKI

 

 

 Pozdravljeni krajani,

Obveščamo vas da bo obseg kanalizacijskih del, ki jih bodo izvajali v januarju in februarju 2015 zavzemal dva odseka istočasno in sicer od HŠ 59 (od Hodnikovih do trgovine Veronika) HŠ 51 in od trgovine Veronika HŠ 51 do Kokalovih) HŠ 17. Moten bo dostop do središča vasi. Ker so dela na tem delu zelo zahtevna naprošamo krajane za potrpežljivost in razumevanje!!! Avtomobile lahko pustite na košarkaškem igrišču za domom KS Stara Vrhnika ali pa se dogovorite za parkirni prostor s krajani,kjer so poti prevozne.

Predsednik sveta KS St. Vrhnika

Jani Krvina

  slika_zapora_centra_vasi_dela_jan_feb_2015_mala.jpg 
 

 KANALIZACIJA se nadaljuje…

V januarja in februarja 2015 bo Komunalno podjetje Vrhnika nadaljevalo z deli Kanalizacija na vasi, v kolikor bo vreme dopuščalo Dela se bodo nadaljevala v središču vasi; - en krak bo povezava kapelica sredi vasi – pr Krajnc, cestišče bo popolnoma zaprto. - drugi krak pa bo Hodnik – kapelica sredi vasi, cestišče bo popolnoma zaprto Problem se bo pojavil ob popolni zapori cest, določeni vaščani bodo » odrezani od cest », tako da bo potrebno vozila ob pravem času parkirat na druge možne lokacije - parkirišče in igrišče pri domu KS, ostalo Še naprej vaščane opozarjamo na dela, cestni režim, sodelovanje pri izkopih ( da ne pride do poškodb že obstoječih vodov ) in pri problematičnih situacij se še vedno lahko obrnete na svet KS Stara Vrhnika, ki bo usklajeval dela med izvajalci in vaščani. Dela v sredini vasi bodo potekala do Marca 2015 – izmenjaje oba kraka Ostala dela; - nadaljevanje del v Dolah ( do Boža Potrebuješa ), proti Klobas, povezava Birtič - Erznožnik in ostaja še krak prot Andrčkovc - asfaltiranje; Špiklov klanec, pred domom KS, cesta Garafolj-Osredkar in Mole- Mustafić

   dole_2.jpg
   krak_dole.jpg
   krak_boris.jpg

  dela_od_januarja_do_marec_2015_zapora_ceste_slika


 

  

 

 

 

Preberite več...
 
Stara Vrhnika 01.avgust.2008:  Jozi Krvina & Bojan Mesec &  Joomla.org